Επικαιρότητα

Εξηγήσεις ζητά ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Πάφου ζήτησε από το αρμόδιο υπουργείο να τοποθετηθεί επίσημα και να δώσει εξηγήσεις στους κατοίκους της πόλης και της επαρχίας Πάφου αναφορικά με τις δηλώσεις του καθηγητή Λεόντιου Κωστρίκη.

Πολίτες της Πάφου αντέδρασαν έντονα, σε  σελίδες κοινωνικής δικτύωσης , στην  αναφορά του καθηγητή Λεόντιου Κωστρίκη ότι η απόφαση για την λήψη αυστηρών περιοριστικών μέτρων για την επαρχία λήφθηκε σε πολιτικό και όχι σε τεχνοκρατικό επίπεδο.

Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος δήμαρχος Πάφου  δήλωσε ότι οι παράγοντες της επαρχίας συμπεριφερόμενοι υπεύθυνα, αν και έβλεπαν ότι τα κρούσματα δεν ήταν τόσα πολλά,  κάλεσαν τον κόσμο να πειθαρχήσει και να εφαρμόσει τα περιοριστικά μέτρα προκειμένου να ανακοπεί η πανδημία.

Οι συνέπειες που δέχεται η Πάφος και η οικονομία της είναι μεγάλες , συνέχισε,  και  για τις αναφορές του κ.Κωστρικη  θα πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες εξηγήσεις. «Αν ισχύουν όσα λέει ο κ.Κωστρικης εγείρεται σοβαρότατο ζήτημα», είπε ο δήμαρχος Πάφου.

Αν είπε κάτι άλλο στην επιστημονική ομάδα, συνέχισε, και πάλιν θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις στους πολίτες της επαρχίας που ζουν σε συνθήκες αποκλεισμού για μέρες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button