Επικαιρότητα

Εξετάζουν τον ενδεχόμενο να τον έριξε ο οδηγός ανυψωτικού

Ομογενής οικοδόμος  ηλικίας 53 χρόνων είναι το θύμα εργατικού ατυχήματος που σημειώθηκε το πρωί σε υπό ανέγερση κτήριο στην περιοχή της Πέγειας.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της αστυνομίας και του τμήματος επιθεώρησης εργασίας ο άτυχος σιδεράς  έπεσε από μεγάλο  ύψος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.

Πατέρας δυο παιδιών ο Αλμίρ Τομπουλίδης, 53 ετών, κάτοικος Πάφου, έχασε την ζωή του το πρωί ενώ βρισκόταν στην εργασία του. Ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής δήλωσε ότι ο άτυχος Τομπουλιδης ασχολείτο με την κατασκευή σιδηροκατασκευής σε κολόνα.

Η αστυνομία και το τμήμα επιθεώρησης εργασίας διερευνούν το ενδεχόμενο χείριστης ανυψωτικού μηχανήματος που επιχείρησε να ανεβάσει εργάτες στο ίδιο σημείο να προκάλεσε με οποιοδήποτε τρόπο την πτώση του θύματος στο έδαφος.

Ο προϊστάμενος του επαρχιακού γραφείου επιθεώρησης εργασίας Γιώργος Κατσονούρης δήλωσε ότι αν και οι συνθήκες διερευνώνται φαίνεται καθαρά ότι υπήρχαν ελλιπή μέτρα ασφάλειας κατά την διάρκεια εκτέλεσης της συγκεκριμένης εργασίας.

Ο άτυχος εργαζόμενος έπεσε σε υπόγειο, από ύψος τεσσάρων μέτρων περίπου. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία ανέσυραν τον 53χρονο, από το υπόγειο. Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close