Επικαιρότητα

Εξαρθρώνεται κύκλωμα λαθροθηρων

Αλλά δυο άτομα συνέλαβε η αστυνομία σε σχέση με την σοβαρή υπόθεση λαθροθηρίας το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Πρόκειται για ένα 46χρονο και ένα 35χρονο ενώ όπως είναι γνωστό για την ίδια υπόθεση κρατείται και ένας 43χρονος κάτοικος χωριού του διαμερίσματος Πόλεως Χρυσοχους.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ισάριθμες τετράτροχες μοτοσυκλέτες και τα οποία εξέρχονταν από το δάσος της Πάφου, στην περιοχή του χωριού Λυσος, αρνήθηκαν να σταματήσουν για έλεγχο από κλιμάκιο της υπηρεσίας θήρας. Οι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν ενώ ο τέταρτος αφού κτύπησε με την μηχανή του στο όχημα της υπηρεσίας θήρας και αφού κτύπησε τους θηροφυλακες κατάφερε να διαφύγει. Τα μέλη της υπηρεσίας θήρας του αφαίρεσαν ωστόσο το κράνος και τον αναγνώρισαν με αποτέλεσμα να συλληφθεί την επομένη.

Χθες βράδυ η αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον και των άλλων δυο προσώπων οι οποίοι έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο για την έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Οι αρχές κατέχουν πληροφορίες ότι διεξάγεται εκτεταμένη λαθροθηρία στις παραδασοβιες περιοχές του δάσους της Πάφου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οργανωμένη ομάδα που κινείται με τετράτροχες μηχανές κτυπώντας λαγούς τα βράδια, ενδεχομένως . Το τελευταίο διάστημα στην βάση αυτών των πληροφοριών είχαν οργανωθεί μάλιστα και μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις με την συμμέτοχη και μελών της ΜΜΑΔ χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button