Πάφος

Εξαγγελία Αναστάση Τσαππή

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες, Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως Δημοτικός Σύμβουλος στον νέο Δήμο Ανατολικής Πάφου, με έδρα τη Γεροσκήπου, αντανακλά την ορμητική μου επιθυμία να συμβάλω ενεργά και ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής μας.

Αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ευκαιρίες, προκλήσεις αλλά και δυνατότητες οι οποίες προκύπτουν από την Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσβλέπω μαζί με όλους εσάς να εργαστούμε για να τις αξιοποιήσουμε για το κοινό καλό της περιοχής μας και κυρίως των ανθρώπων της.  Η συμβολή στην ανάπτυξη και ευημερία της Γεροσκήπου και του νέου Δήμου Ανατολικής Πάφου αυτονόητα απαιτεί τον συνδυασμό πείρας, εμπειρίας και γνώσης που να συνδυαστούν όμως με νέες ιδέες, επιστημονική κατάρτιση και τη δυναμική που φέρνουν μαζί τους τα νιάτα.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν την αξία και τη σημασία αυτής της ισορροπίας, δηλώνω έτοιμος να αναλάβω τις μεγάλες ευθύνες που συνεπάγεται η θέση του Δημοτικού Συμβούλου και να εργαστώ σκληρά με εντιμότητα, αφοσίωση και υπευθυνότητα. Επιθυμία μου είναι, μέσω της υποψηφιότητας αυτής, να ενώσω τις δυνάμεις μου με όλους εσάς, ανεξαρτήτως πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων, με μοναδικό γνώμονα να προωθήσουμε και να βελτιώσουμε τον τόπο που ζούμε και θα ζήσουν μελλοντικά οι επόμενες γενεές.

Η Γεροσκήπου και οι κοινότητες που θα ενωθούν μαζί της προς τα Ανατολικά αξίζουν την πρόοδο και έχουν τις προοπτικές να την επιτύχουν μέσα από ένα Δημοτικό Συμβούλιο που θα εργαστεί με πλάνο, μεθοδικότητα και όραμα. Έτσι λοιπόν, με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη αφοσίωση για την περιοχή μας, είμαι έτοιμος να εργαστώ σκληρά και αδιάκοπα για την ευημερία και ανάπτυξη της Γεροσκήπου και του Δήμου Ανατολικής Πάφου. Ας εργαστούμε μαζί για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Σύντομο Βιογραφικό Γεννήθηκα το 1998 στη Γεροσκήπου και είμαι απόφοιτος του Α’ Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου στη Πάφο. Μετά από την θητεία μου στην Εθνική Φρουρά μετέβηκα για σπουδές στο Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησα το 2023. Από το έτος 2023 φοιτώ στο Canterbury Christ Church University στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Διοίκησης και εργάζομαι σε εταιρεία χρηματιστηριακών δραστηριοτήτων με έδρα τη Λεμεσό.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button