Επικαιρότητα

Εξήντα τεκμήρια, για αρχή, στην υπόθεση Μιλκοβα

Με την κατάθεση μέρους των τεκμηρίων ξεκίνησε σήμερα στο μόνιμο κακουργιοδικείο Πάφου η πρωτοφανής  υπόθεση της θανάτωσης Βουλγάρας εργάτριας Πετρανας Μιλκοβα  από σκυλιά –φυλακές πριν από ένα ακριβώς χρόνο, στις 22 Φεβρουαρίου 2018.  

Ο 28χρονος από την Γεροσκήπου, ιδιοκτήτης των σκυλιών που η κατηγορούσα αρχή θεωρεί ότι προκάλεσαν τον θάνατο της άτυχης κοπέλας , αφού της επιτέθηκαν και την κατασπάραξαν, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου από αμέλεια. Σήμερα προστέθηκε άλλη μια κατηγορία ότι παρέλειψε να λάβει προφυλάξεις με αποτέλεσμα τα σκυλιά να επιτεθούν στην άτυχη Πετρανα Μιλκοβα.   Ο κατηγορούμενος έχει απαντήσει μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει εκτός αυτής της κατοχής σκύλων χωρίς άδεια.

Σήμερα κατατέθηκαν 60 τεκμήρια που αφορούν σε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Βουλγάρας, τα ρούχα που φορούσε κατά την επίθεση που δέχθηκε και διάφορα άλλα τεκμήρια που εντοπίσθηκαν τόσο στην σκηνή όσο και στα κλουβιά των σκυλιών, δυο από τα οποία, υπενθυμίζεται,  δεν είχαν εντοπισθεί στο υποστατικό του κατηγορούμενου από την αστυνομία.

Η κατηγορούσα αρχή επιφυλάχθηκε να καταθέσει και άλλα τεκμήρια στην εξέλιξη της υπόθεσης που θα συνεχισθεί στις 22 και 26 Φεβρουαρίου, 4,5, 15, και 22 Μαρτίου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button