Περιβάλλον

Εξέτασαν προβλήματα πατατοπαραγωγών

Εκπρόσωποι του αγροτικού κινήματος συναντήθηκαν με αριθμό πατατοπαραγωγών και γεωργών της ανατολικής Πάφου.

Στην συνάντηση σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΑ συζητήθηκαν αρκετά θέματα που ταλαιπωρούν τον αγροτικό κόσμο της ανατολικής Πάφου και ακολούθησε ενημέρωση από την πλευρά των αγροτικών οργανώσεων για τα ζητήματα τα οποία είναι τροχιοδρομημένα για επίλυση.

Κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι η ανάγκη μείωσης της τιμής του νερού άδρευσης στα 5 σεντ για όσο διαρκεί η υπερχείλιση των φραγμάτων, η καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή των αποζημιώσεων για τις περσινές καταστροφές, ζητήματα που αφορούν το αγροτικό πετρέλαιο κίνησης καθώς και η έλλειψη εργατικού δυναμικού κατά τις περιόδους που χρειάζεται.

Αρκετά από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι ήδη τροχιοδρομημένα για επίλυση ενώ για κάποια άλλα χρειάζονται να γίνουν επιπλέον διαβήματα προς τους αρμόδιους φορείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενότητα που επιδεικνύουν οι αγροτικές οργανώσεις τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την επίλυση αρκετών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον αγροτικό κόσμο σε εύλογα χρονικά διαστήματα.

Η Ένωση Κυπρίων Αγροτών, καταλήγει η ανακοίνωση της οργάνωσης,  μαζί με τις αγροτικές οργανώσεις και τους βουλευτές της επαρχίας Πάφου θα προβεί τις επόμενες μέρες στα απαραίτητα διαβήματα για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button