Επικαιρότητα

Εξέγερση Αφρικανών στην Τρεμιθούσα , βίντεο

Αφρικανοί, αιτητες ασύλου, που διαμένουν σε συγκρότημα στην Τρεμιθούσα, απείλησαν να λιντσάρουν υπαλλήλους της ΑΗΚ που μετέβησαν στην περιοχή προκειμένου να αποκόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αργότερα ορισμένοι αιτητες επιχείρησαν να λιντσάρουν και τον διαχειριστή του συγκροτήματος  αλλά η άμεση επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα. Όλα ξεκίνησαν όταν συνεργείο της ΑΗΚ μετέβη στην περιοχή προκειμένου να αποκόψει την παροχή λόγο συσσωρευμένων οφειλών.

Οι Αφρικανοί αντέδρασαν έντονα αφού όπως υποστηρίζουν, παρουσίασαν και σχετικά έντυπα, μαζί με το ενοίκιο καταβάλουν και ένα ποσό για το ηλεκτρικό ρεύμα. Εγκλώβισαν το όχημα του συνεργείου και τους υπαλλήλους και απειλήθηκε σοβαρό επεισόδιο.

Η αστυνομία επενέβη άμεσα και μετα από διαβουλεύσεις δεν διακόπηκε η παροχή. Όμως έχουν διαπιστωθεί παρεμβάσεις από τον υποσταθμό με εξωτερικά καλώδια. Και ενώ το συνεργείο της ΑΗΚ αποχωρούσε εμφανίσθηκε στην περιοχή ο διαχειριστής και ομάδα Αφρικανών κινήθηκε εναντίον του με απειλητικές διαθέσεις.

Μέλη της αστυνομίας επενέβησαν άμεσα  και διέλυσαν τους οργισμένους Αφρικανούς.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button