Πολιτική

Εν δυνάμει τρομοκράτες οι μετανάστες σύμφωνα με το ΕΛΑΜ

Αριθμός (131) που ισοδυναμεί με τον πληθυσμό ενός μικρού χωριού, είναι η νέα άφιξη παράνομων μεταναστών στα ανοικτά της Πάφου, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΕΛΑΜ.

«Οι αριθμοί που ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία (118 άντρες, 5 γυναίκες, 8 ανήλικοι) φανερώνει πως στην Κύπρο δεν καταφθάνουν θύματα πολέμου και οικογένειες με παιδιά, αλλά ενήλικοι άνδρες. Η μεταφορά τους στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά αποδεικνύει πως και οι 131 θα παραμείνουν στην Κύπρο για αόριστο χρονικό διάστημα, όπως και χιλιάδες άλλοι παράνομοι μετανάστες».

Το ΕΛΑΜ, εδώ και αρκετά χρόνια, συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος,  έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα ζητήματα τρομοκρατίας από πυρήνες του ISIS που πιθανόν να προκύψουν, χωρίς όμως να ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο.

«Αναμένουμε την εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής που θα λειτουργεί προληπτικά για την αποφυγή άφιξης τρομοκρατών στην Πατρίδα μας, υπό τον μανδύα του πολιτικού πρόσφυγα.

Η παράνομη μετανάστευση αποτελεί κίνδυνο για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας και η Κύπρος πρόκειται να αντιμετωπίζει ακόμη σοβαρότερα ζητήματα εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button