Κύπρος

Εντοπίστηκε νεκρή η Βρετανίδα αστροφυσικός

Νεκρή εντοπίστηκε αργα το απόγευμα  η 35χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ικαρία. Βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το ξενοδοχείο της .

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνιση της.  Σύμφωνα με διασώστη η γυναίκα εντοπίστηκε σε χαράδρα και ήταν ανάσκελα και πλακωμένη από βράχο.

Με αυτή την εξέλιξη, ενισχύεται το σενάριο που την ήθελε να είχε πάει για αναρρίχηση ή καταρρίχηση, ωστόσο ένας βράχος αποκολλήθηκε και την καταπλάκωσε, με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Η συγκλονιστική μαρτυρία του διασώστη:

Ο διασώστης Βαγγέλης Κριαράς σε συνέντευξή του στο OPEN έδωσε περισσότερο φως στην υπόθεση λέγοντας πως μάλλον ήταν ατύχημα:

Εκτίμησε πως έπεσε από ύψος 6 μέτρων, “προσπάθησε να αναρριχηθεί σε βράχο που αποκολλήθηκε, έπεσε και την καταπλάκωσε” “αν είχαμε βρει πιο σύντομα το σήμα του κινητού της μπορεί και να την είχαμε προλάβει, αν βέβαια δεν είχε ακαριαίο θάνατο”, ενώ πρόσθεσε “ήταν δύσκολη η ανεύρεσή της περάσαμε 3 φορές από το σημείο”,

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close