Οικονομία

Εντατικοποίηση των προσπαθειών εν όψη του δρομολογίου Αθήνα-Πάφος

Μέσα στα πλαίσια των συντονισμένων προσπαθειών των φορέων που απαρτίζουν την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) για αναβάθμιση της προσβασιμότητας αλλά και προώθησης της τουριστικής Πάφου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάφο συνάντηση μεταξύ στελεχών της αεροπορικής εταιρείας Aegean και αντίστοιχων στελεχών της ΕΤΑΠ Πάφου.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση έγινε μια εκτενής ανταλλαγή απόψεων και εξετάστηκαν διάφοροι παράμετροι που αφορούν κοινές δράσεις προώθησης και δημοσίων σχέσεων κυρίως στην Ελλάδα. Ειδική αναφορά και ανταλλαγή απόψεων έγινε για περαιτέρω αξιοποίηση της Πάφου ως ολόχρονος προορισμός που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών με πολύ θετική την ανταπόκριση εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας.

Παράλληλα έγινε ενημέρωση από την μεριά της Πάφου για τα έργα αναβάθμισης και την τροχιά μετ’ εξέλιξης της Πάφου σε ένα ακόμη πιο αναβαθμισμένο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό προορισμό ενώ η ΕΤΑΠ ενημερώθηκε από την Aegean για τις νέες καινοτομίες και εμπειρίες που αναπτύσσει η εταιρία καθώς και νέες προοπτικές που ανοίγονται τα επόμενα χρόνια.

Οι δύο εταίροι ΕΤΑΠ και Aegean διαβεβαίωσαν για την συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας εν όψη και του δρομολογίου Αθήνας-Πάφου αλλά και των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται τις επόμενες μέρες η κατάρτιση σχετικού πλάνου κοινών δράσεων για το υπόλοιπο του 2019 και του έτους 2020.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί την παρουσία της Aegean στην Πάφο ως εξαιρετικά σημαντική αφού μια επιτυχημένη πορεία της εταιρείας αναμένεται να επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στον τουρισμό και στην οικονομία της Πάφου και Κύπρου γενικότερα.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close