Κύπρος

Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας

Εντατικοί, συντονισμένοι έλεγχοι για πρόληψη εγκληματικών ενεργειών και οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τριήμερο στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκειά τους εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν πέραν των 100 οδηγών για διάφορα τροχαία αδικήματα, ενώ μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη τριών προσώπων.

Οι έλεγχοι των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων ελέγχους υποστατικών, νυχτερινών κέντρων αναψυχής και οχημάτων, καθώς και περιπολιακή κάλυψη σε διάφορες περιοχές της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Ανακόπηκαν συνολικά και ελέγχθηκαν 388 οχήματα και 429 πρόσωπα, ενώ 288 οδηγοί υπεβλήθησαν σε έλεγχο αλκοόλης. Από αυτούς 36 οδηγοί εντοπίστηκαν θετικοί και καταγγέλθηκαν για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Από τους ελέγχους εντοπίστηκαν επίσης άλλες 136 τροχαίες παραβάσεις. Για 104 από αυτές εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα, ενώ οι υπόλοιπες 32 τροχαίες υποθέσεις διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού. Ταυτόχρονα οχτώ οχήματα, κατασχέθηκαν από την Αστυνομία, λόγω παράνομων μετατροπών και άλλων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη τριών προσώπων για διάφορα αδικήματα. Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο, για 24χρονο

ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε σε μέλος της Αστυνομίας και 45χρονος ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται καθημερινά σε όλες τις επαρχίες, για πρόληψη της διάπραξης σοβαρών και άλλων αδικημάτων, αλλά και μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button