Πάφος

Ενισχύονται οι σχέσεις με Παρίσι

Επίσκεψη στην Πάφο πραγματοποίησε χθες η πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο  Isabelle Dumond.

Συναντήθηκε με την έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου, τον δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος και τον αστυνομικό διευθυντή Νίκο Πενταρά  ενώ τελευταίος της σταθμός ήταν το ΕΒΕ Πάφου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου της πόλης.

H κ. Dumond μετά το πέρας της συνάντησης στο ΕΒΕ εκτίμησε  πως το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για εμπορική συνεργασία  αλλά και  για την  προώθηση  του τουρισμού.

Η κ. Dumond είπε πως θα αναπτυχθεί μια σχέση μεταξύ της Γαλλίας και της Πάφου και προς το σκοπό αυτό θα συμβάλουν τόσο η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Κύπρο όσο και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου.

Στόχος μας, συνέχισε είναι να γίνουν και περισσότερες επενδύσεις στην χώρα. Ευχήθηκε δε , σε μια μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στις γαλλικές εταιρείες και το ΕΒΕ Πάφου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης ανέφερε πως, συζήτησαν τρόπους με τους οποίους μπορούν να αυξήσουν τις εμπορικές σχέσεις των δύο πλευρών .

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button