Πάφος

Εναρκτήρια εκδήλωση της νέας Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήµιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και ο ∆ήμος Πάφου διοργανώνουν εναρκτήρια εκδήλωση της Σχολής ∆ιοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ στην Πάφο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 7.00 μ.μ., στον 1ο όροφο του Κτηρίου της Σχολής(Αμφιθέατρο 1), στην οδό Αμπελοκήπων 9, στην Πάφο.

Τους συμμετέχοντες/ουσες στην εκδήλωση θα καλωσορίσει ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Καθηγητής Παναγιώτης Ζαφείρης και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της Φοιτητικής Ένωσης του ΤΕΠΑΚ, κ. Κωνσταντίνο Καρσερά, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ, Δρα Χρίστο Χωματά, τον ∆ήμαρχο Πάφου, κ. Φαίδωνα Φαίδωνος και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Παύλο Μυλωνά.

Παρουσίαση της Σχολής ∆ιοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας θα γίνει από τον Αναπληρωτή Καθηγητή, Αντώνη Θεοχάρους και του Κτηρίου της Σχολής από τον αρχιτέκτονα κ. Μάριο Παπαδημήτρη, εκ μέρους του Γραφείου «Ηρακλής Παπαχρίστου Αρχιτέκτονες».

Θα ακολουθήσει πάρτι υποδοχής των φοιτητών και φοιτητριών της Σχολής, στην εξωτερική αυλή του Κτηρίου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button