Οικονομία

Ελπίδες από Γερμανική και Ισραηλινή αγορά

Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες μας για την επανεκκίνηση του τουρισμού στην Κύπρο, με ελεγχόμενο τρόπο, λέει ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, εκτιμώντας ότι η εικόνα για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο δεκαήμερο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Περδίος εκφράζει παράλληλα την πεποίθηση ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει φέτος η γερμανική αγορά, ενώ μπαίνουν παράλληλα οι βάσεις για πολύ καλά αποτελέσματα κατά το 2021-22.

Όσον αφορά το Ισραήλ, το οποίο θα επισκεφτεί ο Υφυπουργός Τουρισμού στις 23 Ιουνίου, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο κ. Περδίος λέει ότι πρόκειται για μια από τις αγορές με τη μεγαλύτερη προοπτική φέτος, ενώ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επανεκκίνηση της αεροπορικής συνδεσιμότητας με τη γειτονική χώρα.

Εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες μας για να έρθει τουρισμός στην Κύπρο, με ελεγχόμενο βέβαια τρόπο, στη βάση των πρωτοκόλλων και της κατηγοριοποίησης των χωρών, στις οποίες έχουν καταλήξει το Υπουργείο Υγείας και οι επιδημιολόγοι, ανέφερε ο κ. Περδίος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close