Επικαιρότητα

Ελεύθερος ο απαγωγέας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο  24χρονος από την Λεμεσό σε σχέση με την  υπόθεση απαγωγής  της πρώην συμβίας του και επηρεασμού σε δικαστική διαδικασία.

Ο 24χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο και απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο  στις 24.4.2019 απήγαγε την πρώην συμβία του, της προκάλεσε τρόμο λέγοντας της μάλιστα πως « όσο δεν καταλαβαίνει τα πράγματα θα χειροτερέψουν».

Επιπρόσθετα ο νεαρός κατηγορείται ότι επηρέασε δικαστική έρευνα ζητώντας μάλιστα από την παραπονούμενη την απόσυρση της καταγγελίας, προτείνοντας της να της δώσει το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ αλλά και την αποπληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος  ύψους 500 ευρώ.

Επίσης την 8η Απριλίου του 2019 κατηγορείται ότι  εισήλθε με την βία στην κατοικία της με σκοπό να διαπράξει ποινικό αδίκημα, προκαλώντας τρόμο, εκτοξεύοντας απειλές ότι θα «την σύρει στο γκρεμό και δεν θα τη βρίσκει κανένας». Κατηγορείται επίσης  για απαγωγή με σκοπό τον περιορισμό ενώ στις 16.3.2019 κατηγορείται ότι παράνομα εισήλθε στην κατοικία της πρώην συμβίας του της επιτέθηκε και της προκάλεσε σοβαρή πραγματική βλάβη.

Επιπρόσθετα όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο την 15η Μαΐου 2019 ο 24χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης. Πέραν των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος εκδόθηκε  διάταγμα βάση του οποίου δεν θα επιτρέπεται ο 24χρονος να πλησιάζει την παραπονούμενη σε απόσταση 50 μέτρων.

Το Δικαστήριο έκανε ξεκάθαρο στον κατηγορούμενο ότι σε περίπτωση που παραβεί με οποιοδήποτε τρόπο το διάταγμα θα διαταχθεί η άμεση κράτηση του.

Έγινε επίσης ρύθμιση για το παιδάκι που έχει ο κατηγορούμενος με την παραπονούμενη έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή  και η παράδοση του παιδιού να γίνεται μέσω τρίτου προσώπου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close