Πάφος

Ελεύθεροι οι φερόμενοι διακινητές

Ελεύθεροι με όρους  αφέθηκαν σήμερα οι πέντε άνδρες  που κρατούνται για την υπόθεση διακίνησης 131 παράνομων μεταναστών στον Κόλπο Χρυσοχους.

  Το θέμα της μη κράτησης τους είχε τεθεί από τους  συνηγόρους υπεράσπισης όλων των κατηγορουμένων όπως οι πελάτες τους αφεθούν ελεύθεροι με όρους, δεδομένου του γεγονότος ότι η υπόθεση από το Κακουργιοδικείο Πάφου εκδικάζεται πλέον στο Επαρχιακό και διότι  μέχρι στιγμής έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος κράτησης τους.

Ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής επέμενε στην κράτηση τους και το δικαστήριο  αφού άκουσε τις αγορεύσεις όλων των πλευρών αποφάσισε και διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι με όρους ενώ όρισε την υπόθεση για έναρξη της διαδικασίας την 12η Φεβρουαρίου 2021.

Η αναπομπή από το Κακουργιοδικείο Πάφου,  στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, έγινε μετά από απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα.
Όλοι οι κατηγορούμενοι απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.  Κατηγορούνται στην ουσία ότι οργάνωσαν το ταξίδι από τα Τουρκικά  παράλια στην Κύπρο στις 4-11-19 για 131 λαθρομετανάστες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button