Επικαιρότητα

Ελάτε αργότερα ….

Το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας απηύθυνε έκκληση για προσφορά αίματος από όλους τους εθελοντές αιμοδότες ιδιαίτερα την  εβδομάδα που διανύουμε.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση από 19 μέχρι 23 Αυγούστου οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και η προσπάθεια για κάλυψη αυτών των αναγκών είναι ιδιαίτερα δύσκολη, «λόγω της απουσίας πολλών από εμάς σε καλοκαιρινές διακοπές, που, κατ’ επέκταση, προκαλεί τη μείωση στη ροή αιμοδοτών».

Ως εκ τούτου, τονίζεται, και με στόχο «να συνεχίσουμε την προσφορά μας προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, απευθύνουμε κάλεσμα σε τακτικούς και νέος αιμοδότες να προσέλθουν για αιμοδοσία.»

Ο σταθμός αιμοδοσίας για την Πάφο είναι το γενικό νοσοκομείο Πάφου και το ωράριο για σήμερα είναι από τις  7.30π.μ. μέχρι τις  8 μ.μ. Τρεις τουλάχιστον αναγνώστες μας που μετέβησαν στο νοσοκομείο για να προσφέρουν αίμα, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση, έφυγαν χωρίς να δώσουν αίμα.

Η θέση των υπάλληλων ήταν «συμπληρώστε τις φόρμες και ελάτε το απόγευμα που θα έρθει ο γιατρός.» Οι εθελοντές προφανώς και δεν θα πάνε το απόγευμα αφού είχαν ρυθμίσει το πρόγραμμα τους για το πρωί.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button