Αθλητικά

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΦΟ

Αυτούσια η ανακοίνωση της Pafos FC

ΠΑΦΟΣ FC: ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ κ.HENNING BERG.
Πάφος, Κύπρος, 3 Απριλίου 2023 – Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον κ.Henning Berg ως Προπονητής της Πάφος FC, με άμεση ισχύ.


Το Σωματείο θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του στον Henning Berg για το έργο του. Ο κ. Berg ήταν με την ομάδα από την αρχή της σεζόν 2022/23, οδηγώντας την σε πολλούς επιτυχημένους αγώνες και πετυχαίνοντας πολλά προσωπικά και συλλογικά ρεκόρ.

Παρόλο που ο Henning έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, η ομάδα πιστεύει ότι είναι καιρός να επιδιώξει άλλες ευκαιρίες. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή και με αυτό το ρόστερ παικτών μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα. Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ για να πετύχει αυτούς τους στόχους και να ολοκληρώσει τη σεζόν σε μια θέση που θα της αξίζει.

Ευχαριστούμε τον Henning που συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της ομάδας αυτή τη σεζόν και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον.
Έχουμε μια ποιοτική ομάδα ποδοσφαιριστών και ένα αφοσιωμένο προπονητικό επιτελείο που θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η απόφαση για το διορισμό νέου Προπονητή θα ληφθεί εντός λίγων ημερών και θα ανακοινωθεί ανάλογα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button