Πάφος

Εκστρατεία καθαριότητας στην Χλώρακα

O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ σε συνεργασία με την “ΑΚΤΗ“ και την “ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΑΦΟΥ“ διοργανώνουν εκστρατεία καθαριότητας των Αρχαιολογικών χώρων της Χλώρακας τo Σάββατο 30.3.19 και ώρα 9:00 π.μ. 

Ο Όμιλος πληροφορεί  τους εθελοντές ότι η συνάντησή  θα γίνει στις 9:00 π.μ. απέναντι από το εστιατόριο Αliceland Restaurant –περιοχή Μέλανος-δρόμος προς Κόλπο των Κοραλλίων.  «Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκστρατεία είναι ευπρόσδεκτοι. Μπορεί ο καθένας να φέρει και τη δική του Τσάπα, Χτένα, Φτυάρι ή και Χορτοκοπτική.

Ο Εθελοντικός αυτός καθαρισμός των Αρχαιολογικών μας χώρων θα αρχίσει από το “Αυλάτζιη της Ρήγαινας“ που βρίσκεται κάτω από τον λοφίσκο “Μέλανος“- δρόμος προς Κόλπο των Κοραλλίων, μετά θα ακολουθήσει ο καθαρισμός των“Ελληνόσπηλιων“ και του ο αρχαίου συνοικισμού “Παλλούρες“που βρίσκεται κοντά στο δρόμο που οδηγεί προς την θαλάσσια περιοχή “Αλυκή“.

Ενημερώνουμε το κοινό ότι ζητήσαμε από το Τμήμα Αρχαιοτήτων όπως μελετήσει το θέμα πρόσβασης και ασφάλειας προς τους αρχαιολογικούς μας χώρους καθώς και την ανάρτηση πινακίδων με σχετική πληροφόρηση των επισκεπτών για το ιστορικό των μνημείων μας.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button