Εκδηλώσεις

Εκδήλωση στην Χλωρακα για κεραίες

Το κοινοτικό συμβούλιο της Χλωρακας σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό όμιλο Χλωραλας οργανώνουν αύριο Κυριακή εκδήλωση κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Το  Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζει και αυτή την προσπάθεια και στέκεται   σταθερά, με συνέχεια και συνέπεια για δεκαετίες στο πλάι των κατοίκων των επηρεαζόμενων περιοχών, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου κ. Ανδρέας Ευλαβής με αντιπροσωπεία του Κινήματος θα συμμετέχουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου σε εκδήλωση για τις επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.»  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00, στην αίθουσα της εκκλησίας Χλώρακας όπου θα παρουσιαστούν επιστημονικές μελέτες σχετικά με την προτεινόμενη τεχνολογία 5G και τις βιολογικές επιπτώσεις στην υγεία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία/ακτινοβολία.

«Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών γι’ ακόμη μια φορά καλεί τη Βουλή να προωθήσει προς ψήφιση τις προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν από το Κίνημα για την μείωση του ύψους των ορίων εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας και για την καθιέρωση αυστηρών κριτηρίων για τη χωροθέτηση τους.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close