Οικονομία

Εκατό χιλιάδες από τον Στέλιο για νοσηλευτές

Το ποσό των 100.000 ευρώ προσφέρει το Stelios Philanthropic Foundation στους Κύπριους νοσηλευτές, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, για την τιτάνια μάχη που δίνουν καθημερινά από την πρώτη γραμμή, για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Συγκεκριμένα, 1.000 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, οι οποίοι εργάζονται στα έξι δημόσια νοσοκομεία, κάτω από δύσκολες συνθήκες, θα λάβουν έκαστος, βιβλιάριο διατακτικών επιταγών (δωροεπιταγών) συνολικής αξίας 100 ευρώ (10 vouchers), που θα μπορούν να εξαργυρώσουν στις Υπεραγορές Αλφαμέγα, σε όλη την Κύπρο. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το 30% της αξίας των vouchers θα καλυφθεί με ευγενική χορηγία των Υπεραγορών Αλφαμέγα.

Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε, ότι με το συμβολικό αυτό ποσό, λέμε το δικό μας μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού, συνέβαλαν τα μέγιστα στον δύσκολο αυτό αγώνα επιβίωσης πολλών συνανθρώπων μας. Επιβραβεύουμε, είπε χαρακτηριστικά ο Ιδρυτής του Stelios Philanthropic Foundation, την εξαιρετικά πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά των νοσηλευτών και νοσηλευτριών, οι οποίοι σε αντίξοες συνθήκες υπερβαίνουν εαυτούς για τη φροντίδα των ασθενών.

Διευκρινίζεται ότι τα βιβλιάρια διατακτικών επιταγών θα διατεθούν μέσω του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών (https://cyna.org). Οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες θα πρέπει να απευθύνονται στους Διευθυντές των Δημόσιων Νοσοκομείων όπου εργάζονται για την εξασφάλιση των δωροεπιταγών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button