Επικαιρότητα

Εικόνες από γκανγκστερική ταινία

Πολίτες που κυκλοφορούσαν αμέριμνοι χθες βρέθηκαν μπροστά  από μια άγρια καταδίωξη εμπορων ναρκωτικών από μέλη της υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών.

Τα αδίστακτα βαποράκια δεν δίστασαν μάλιστα να στρέψουν το όχημα τους εναντίον πολιτών αλλά και αστυνομικών προκειμένου να διαφύγουν αλλά τελικά οι δυο από τους τρεις συνελήφθησαν. Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 χθες το απόγευμα στην οδό Δημητράκη Κων/νου στην Κάτω Πάφο.

Το όχημα οδηγούσε 37χρονος έχοντας ως συνοδηγό 34χρονο ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ένας 28χρονος, όλοι γνωστοί στην ΥΚΑΝ από προηγούμενη τους δραστηριότητα. Όταν αντιλήφθηκαν ότι τους παρακολουθούσαν και προκειμένου να μην συληφθουν άρχισαν να πετούν από το όχημα συσκευασίες ναρκωτικών ενώ κτύπησαν σε οχήματα ιδιωτών και της αστυνομίας.

Τελικά εγκατέλειψαν το όχημα τους και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί. Τα κατάφερε μόνο ο 34χρονος συνοδηγός ο οποίος αναζητείται. Οι άλλοι δυο συνελήφθησαν επί τόπου. Βρέθηκαν γύρω στα δέκα γραμμάρια κοκαΐνης και πέραν των 30 γραμμαρίων κάνναβης.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button