Πάφος

Εθελοντική Αιμοδοσία Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αιμοδοσία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου σήμερα 18 Μαρτίου 2023 στη καφετέρια PINGOUINO.
Σύνθημα της Αιμοδοσίας αυτής του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου ειναι:
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΖΩΗ.
Οι Οδοντίατροι Πάφου και φίλοι αυτών
με μεγάλη προθυμία και αγάπη ήλθαν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία αυτή και να τιμήσουν με την πράξη τους αυτή την μνήμη της αδικοχαμένης συναδέλφου και συμπολίτησα μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ που χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα στο σιδηροδρομικο ατύχημα στα Τέμπη.
Το Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ομόφωνα να καθιερώσει κάθε χρόνο μέσα στο μήνα Μάρτιο την Αιμοδοσία αυτή που θα είναι αφιερωμένη στην συνάδελφο μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ.
Ταυτόχρονα με την Αιμοδοσία έγινε δειγματοληψια για δότη μυελού των οστών.
Σε όσους παρεβρεθηκαν στην εκδήλωση δωθηκαν μπλουζάκια με το σύνθημα της Αιμοδοσίας και είδη στοματικής υγιεινής με την ευγενή προσφορά της Εταιρείας Γρηγόρη Χ Γρηγορίου.
Ευχαριστούμε θερμά σε όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν, το προσωπικό της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου που ήλθαν και βοήθησαν στην διοργάνωση της Αιμοδοσίας και την διεύθυνση της καφετέριας PINGOUINO που αφιλοκερδώς μας παραχώρησε το χώρο και προσέφερε καφέδες, χυμούς και νερό σε όλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Ευχή μας όσο και πιο πολλοί πολίτες να ευαισθητοποιηθουν και να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό στους συνανθρωπους που έχουν ανάγκη.
Εκ μέρους του Οδοντιατρικου Συλλόγου Πάφου
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button