Επικαιρότητα

Είμαστε όλοι Αμμόχωστος, βίντεο

Σήμερα, επέτειο της αποφράδας μέρας της Τουρκικής Εισβολής του 1974, ο Δήμος Πάφου ενώνει τη φωνή του με κάθε πρόσφυγα Αμμοχωστιανό αλλά και με τον απανταχού Ελληνισμό και διατρανώνει για ακόμη μια φορά την αποφασιστικότητα του να αντισταθεί στα άνομα σχέδια της Άγκυρας και των υποτακτικών της στα κατεχόμενα εναντίον της Αμμοχώστου.

Με σύνθημα «Είμαστε όλοι Αμμόχωστος», ο Δήμος Πάφου πραγματοποίησε στις 10.00 το πρωί πεντάλεπτη στάση εργασίας, ως ελάχιστη συνεισφορά και συμπαράσταση στον αγώνα των Αμμοχωστανών αλλά και σύσσωμου του κυπριακού Ελληνισμού για εφαρμογή των Ψηφισμάτων του ΟΗΕ και απόδοση της κατεχόμενης πόλης στους νόμιμους κατοίκους της.

Με την εκδήλωση, ο Δήμος Πάφου διακηρύσσει επίσης την προσήλωση του προσωπικού και ολόκληρου του λαού της Πάφου στον στόχο της απελευθέρωσης και επανένωσης της Κύπρου, στην οποία Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα ζουν σε συνθήκες ευημερίας και ασφάλειας.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Πάφου εκφράζει για άλλη μια χρονιά την αταλάντευτη βούλησή του να διατηρήσει αναλλοίωτη τη μνήμη και άσβεστο τον πόθο για λευτεριά της βασανισμένης πατρίδας μας, μέχρι την πολυπόθητη εκείνη μέρα της λευτεριάς και της δικαίωσης.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button