Δυστύχημα με τραυματίες

Γυναίκα ηλικίας 81 ετών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου με τραύματα στο θώρακα μετά από δυστύχημα στο οποίο ενεπλακει το όχημα που οδηγούσε ο 86χρονος σύζυγος της.
Σύμφωνα με την αστυνομία το όχημα που οδηγούσε ο 86χρονος σε πάροδο της λεωφόρου Μεσογης εισήρθε στην κύρια οδική αρτηρία αποκόπτοντας την πορεία οχήματος που οδηγούσε 45χρονος επίσης Ελληνοκύπριος. Και τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν στην συνέχεια με όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και στο οποίο βρισκόταν η οδηγός του ηλικίας 41 ετών από την Κίνα.
Όλοι οι επιβαίνοντες στα τρία οχήματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρα. Κρατήθηκε για νοσηλεία η 81χρονη που φέρει τραύμα στο θώρακα ενώ περισσότερο για προληπτικούς λόγους κρατήθηκε και ο 45χρονος οδηγός του δευτέρου οχήματος. Οι υπόλοιποι απολύθηκαν.