Επικαιρότητα

Δυσαρέσκεια Σαββίδη για αύξηση κλοπών

Δέκτης παραπόνων από πολίτες της Επαρχίας Πάφου, έγινε σήμερα ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Χρύσανθος Σαββίδης, σε σχέση με τις κλοπές και τους βανδαλισμούς, οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαββίδης, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τα αποτρόπαια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Κοινότητα Χλώρακας. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, οι κλοπές και οι βανδαλισμοί είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, ειδικότερα σε κατοικίες που οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν στο εξωτερικό για αρκετό διάστημα. Επιπλέον, ανέφερε, ότι τα περιστατικά αυτά είναι αποτελέσματα της δημογραφικής αλλοίωσης της Επαρχίας Πάφου.

Ο Βουλευτής του ΔΗ.ΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης, με αφορμή αυτά τα περιστατικά, έγειρε και το ζήτημα της υποστελέχωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, καθώς όπως ανέφερε το πρόβλημα είναι τεράστιο αφού λειτουργεί με 90 αστυνομικούς λιγότερους από τον αναγκαίο αριθμό.

Ο κ. Σαββίδης, πρόσθεσε, πως η ενίσχυσης της Διεύθυνσης Πάφου, με σημαντικό αριθμό νέων αστυνομικών, κρίνεται αναγκαία, ούτως ώστε να μπορέσει να ασκήσει καλύτερα το πολυδιάστατο έργο της και να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button