Πάφος

Διώξεις για έργα Ακάμα

Ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα στον τέως Διευθυντή του Τμήματος Δασών και στον τέως Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος εντοπίζονται στην διοικητική έρευνα με θέμα τις αλλαγές που αφορούν την υλοποίηση του έργου του σχεδίου αειφόρου ανάπτυξης και εθνικού πάρκου Ακάμα, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό, η κ. Παναγιώτου ανέφερε ότι ενημέρωσε σχετικά με τα συμπεράσματα του ερευνώντα λειτουργού, το Σώμα.
Σημείωσε ότι η διοικητική έρευνα, της είχε κατατεθεί στις 10 Μαΐου από τον ερευνώντα λειτουργό.

Σύμφωνα με τον ερευνώντα λειτουργό, είπε η Υπουργός, εντοπίζονται ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα στον τέως Διευθυντή του Τμήματος Δασών και στον τέως Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος.

«Για τον σκοπό αυτό ζήτησα σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο κι ενέκρινε τον διορισμό ερευνώντα λειτουργού για να εξετάσει τα ενδεχόμενα πειθαρχικά αδικήματα τα οποία αναφέρονται στην διοικητική έρευνα και να καταθέσει τα συμπεράσματα του σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των εξήντα ημερών».
Αντιλαμβάνεστε, διευκρίνισε, ότι λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος και του γεγονότος ότι από σήμερα ξεκινά η διερεύνηση ενδεχόμενων πειθαρχικών αδικημάτων οι οποιεσδήποτε δηλώσεις ενδέχεται να γίνουν που αφορούν αυτό το ζήτημα ενδεχομένως να επιμολύνουν την διαδικασία κι αυτό είναι κάτι που επιθυμώ να αποφύγω.
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button