Οικονομία

Διευκρίνηση για τα πενήντα εκατομμύρια

Η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών, δια του Προέδρου της Ανδρέα Χατζηγιάννη, διευκρινίζει ότι η πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση των 50 εκ. ευρώ, προς ανακούφιση των πληγέντων της Ελλάδας, ανήκει στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

 

Σε δεξίωση της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών, το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου, προς τιμή των Προέδρων της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, και της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο κύριος Χατζηγιάννης εξέφρασε το συγκλονισμό της ναυτιλιακής κοινότητας για τον πόνο που προκαλεί η απώλεια των ανθρώπινων ζωών με τραγικό τρόπο.

 

Συγκεκριμένα, στην ομιλία του ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι «με αίσθηση καθήκοντος απέναντι στο συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών ανέλαβε δράση ώστε η ναυτιλιακή οικογένεια να συνεισφέρουμε το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, στους πληγέντες».

 

Στο σημείο αυτό, οι παρευρισκόμενοι ανταποκρίθηκαν στη σχετική δήλωση με ένα θερμό χειροκρότημα, και ο κ. Χατζηγιάννης επισήμανε ότι τα συγχαρητήρια και το χειροκρότημα αυτό ανήκουν στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. 

 

 

 

Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button