Αθλητικά

Διευθετήσεις αστυνομίας για τον αγώνα ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΕΛ

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την ερχόμενη Κυριακή 04 Νοεμβρίου,

2018 στις 5.00μ.μ., στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΚΟΠ, που θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΟΣ FC και ΑΠΟΕΛ, στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, στην Πάφο, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εισόδου στο στάδιο έχουν μόνο οι φίλαθλοι, κάτοχοι κάρτας φιλάθλου. Στο χώρο της  κλειστής  αίθουσας «ΑΦΡΟΔΙΤΗ», δίπλα από το στάδιο, θα υπάρχει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου από η ώρα  2.30μ.μ., την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα. Υπενθυμίζεται ότι οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν ή ώρα 3.00μ.μ.
Οι φίλαθλοι της Πάφου FC θα καταλάβουν τις δυτικές κερκίδες και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ τις ανατολικές κερκίδες του σταδίου.
Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου.
Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  • Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου και προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οποιοδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.
  • Οποιοδήποτε δεν συμμορφώνεται με τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμιά νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο εισόδου. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Πάφου μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 26806060, ή στην τηλεφωνική Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460, ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης, στον τηλεφωνικό αριθμό 112.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης, για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button