Διεκδικεί έργα που δίνουν θέσεις εργασίας ο Λινος Τσοκκάς

Έργα που θα αναβαθμίσουν την επαρχία και θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και προοπτική στους πολίτες διεκδικεί ο επαρχιακός γραμματέας του ΔΗΣΥ Λινος Τσοκκάς.
Όπως τονίζει σε δήλωση του «προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στη μαρίνα Πάφου και στον δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς. Η μαρίνα θα συμβάλει καταλυτικά στην προσπάθεια για εμπλουτισμό και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της επαρχίας. Ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς θα ενισχύσει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα συμβάλει στην ασφάλεια των πολιτών και στη συγκράτηση των νέων μας στις κοινότητες τους».
Ο κ.Τσοκκάς σημειώνει επίσης ότι θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησης του δρόμου Τουριστικής Περιοχής-Αεροδρομίου και του δρόμου από τα όρια Πάφου-Χλώρακας μέχρι την Πέγεια και τον Κόλπο των Κοραλλίων.