Επικαιρότητα

Διεκδίκησαν δυναμικά την πτήση, βίντεο από την εκδήλωση στο αεροδρόμιο Πάφου

Δυναμικά είναι αποφασισμένοι οι Παφιτες να διεκδικήσουν την επαναφορά της πτήσης Πάφος-Αθήνα καλώντας την πολιτεία να βρει τους τρόπους, δίνοντας κίνητρα στις εταιρείες, να δρομολογήσουν την πτήση αυτή.

Το απόγευμα οργάνωσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του αεροδρομίου Πάφου αποκόπτοντας συμβολικά για μερικά λεπτά των δρόμο ενώ προειδοποίησαν ότι θα κλιμακώσουν στην πορεία τα μέτρα τους.

Ιδιαίτερα οι γονείς  φοιτητών τα παιδιά των οποίων φοιτούν είτε στην Αθήνα είτε στην Πελοπόννησο σημειώνουν ότι πέραν του αυξημένου κόστους για την μετάβαση των παιδιών τους μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας ταλαιπωρούνται τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους αφού στο ταξίδι για την Αθήνα ή από την Αθήνα προστίθενται και δυο ώρες οδικό ταξίδι.

Οι αγανακτισμένοι γονείς τόνισαν ότι είναι αδιανόητο στην σημερινή εποχή να μην έχουν την επιλογή έστω για μια πτήση εβδομαδιαίως από την επαρχία τους.

Στην εκδήλωση παρέστη ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου Ανδρέας Φακοντης που κάλεσε την πολιτεία να δώσει τα κίνητρα στις εταιρείες προκειμένου να δρομολογήσουν την συγκεκριμένη πτήση.

Το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης δήλωσε ότι είναι παλαιική απαίτηση η επαναφορά της πτήσης ενώ ο κοινοβουλευτικός συνεργάτης του βουλευτή Πάφου Χαράλαμπου Πιτοκοπιτη υπενθύμισε ότι ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ενέγραψε το σχετικό θέμα και θα συζητηθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button