Αθλητικά

Διεθνής αγώνας Γκολφ το Σαββατοκύριακο

Το γήπεδο Secret Valley θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου τον διεθνή αγώνα ανδρών και γυναικών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Όπως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο η Κύπρος διοργανώνει  διεθνή ανοικτό πρωτάθλημα γκολφ ανδρών και γυναικών πέραν των 50 χρονών (Cyprus Amateur Senior Ladies Open και Cyprus Amateur Senior Mens Open , προσφέροντας απολαυστικό γκολφ κάτω από τον μεσογειακό ήλιο σε ερασιτέχνες γκολφέρς από το εξωτερικό αλλά και την Κύπρο. Ο  διεθνής  αγώνας διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Γκολφ .

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Νίκο Ρωσσίδη ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει  πέραν των 85  αθλητών από χώρες της  Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και από την  Κύπρο. Το 37% των παικτών που θα διαγωνισθούν φθάνουν στην Κύπρο αποκλειστικά για τον αγώνα, σύμφωνα με τον κ. Ρωσσίδη.

Οι περισσότεροι προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ολλανδία και τον Λιβανό ενώ στον αγώνα συμμετέχουν πέραν των δέκα Κυπρίων αθλητών. Οι υπόλοιποι αθλητές που λαμβάνουν μέρος είναι αλλοδαποί που διαμένουν μόνιμα στο νησί.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button