Υγεία

Διεθνές συνέδριο υγείας στην Πάφο

Διακεκριμένοι καθηγητές και επιστήμονες από την Αυστραλία, Κίνα, Ρωσία, Ηνωμένον Βασίλειο, Ιταλία, Κροατία και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και Κύπριοι θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στις επιστήμες υγείας και ιατρικής, όπως την ανάπτυξη και πρόληψη ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων νέων θεραπειών και νέων φαρμάκων κατά του καρκίνου.

Νέες εξελίξεις σε άλλες ιατρικές επιστήμες όπως η αποθεραπεία της Θαλασσαιμίας, θεραπείες της υπερτροφίας του προστάτη, νέες θεραπείες βελονισμού θα παρουσιαστούν στα τρία συντρέχοντα συνέδρια, στο 7ο διεθνές ογκολογικό και αντικαρκινικό ερευνητικό συνέδριο (ICOAR), το 10ο συνέδριο τελευταίων εξελίξεων επιστημών υγείας και ιατρικής (RAHMS) και το 28ο συνέδριο χηλικής θεραπείας (ICOC).

Λόγω της μεγάλης ανάπτυξης των ασθενειών του καρκίνου, καρδιοπαθειών και κατά πλάκας σκλήρυνσης στη Κύπρο τα τελευταία χρόνια, η αρμόδια επιτροπή του Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Ερευνών Επιστημών, Τεχνολογίας, Περιβάλλοντος και Ιατρικής (ή PRI) θα συμπεριλάβει διαλέξεις και θεματικές ενότητες για τη πρόληψη, καταπολέμηση και θεραπεία τους.

Οι διαλέξεις θα γίνουν στην Ελληνική γλώσσα στις 29 και 30 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του 6ου Τοπικού Συνεδρίου Υγείας και Περιβάλλοντος (PRI) που θα συντρέχει κατά την περίοδο των διεθνών συνεδρίων .

Το διεθνές συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου – 3 Ιουλίου, στο Ξενοδοχείο Capital Coast στη Πάφο. Στα συνέδρια συνολικά θα παρουσιαστούν 34 διαλέξεις συμπεριλαμβανομένων 4 στην ελληνική γλώσσα, καθώς και συνεδρίες στρογγυλής τραπέζης με συμμετοχή ασθενών και του κοινού.

Οι σύνεδροι θα είναι ιατροί, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, φοιτητές και ασθενείς. Το συνέδριο είναι ανοικτό για το κοινό και η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Οι διαλέξεις του διεθνές συνεδρίου θα είναι στα αγγλικά, αλλά ερωτήσεις μπορούν να γίνουν και στα ελληνικά.

Ειδικά άρθρα του συνεδρίου θα δημοσιευθούν σε διεθνή περιοδικά. Το PRI είναι ένας μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός, επιστημονικός οργανισμός με έδρα την Κύπρο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close