Αθλητικά

Διαβουλεύονται για το πρωτάθλημα

Σε διαρκή ανοικτή γραμμή βρίσκονται η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), με βασικό θέμα συζήτησης και συνεννόησης τις εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και την ολοκλήρωσή τους και θέματα στήριξης τόσο των ομάδων όσον και των ποδοσφαιριστών, ενώ ο ΠΑΣΠ βρίσκεται σε επαφή μέσω τηλεδιασκέψεων και με την FIFPRO.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΠ το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του ΠΑΣΠ με την ΚΟΠ και ακολούθως πραγματοποιήθηκε online και συνεδρία του ΔΣ του ΠΑΣΠ, όπου το συμβούλιο του Συνδέσμου ενημερώθηκε για τη συνάντηση με την ΚΟΠ και την όλη κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη και στην Κύπρο. Αναφέρεται ότι αποφασίστηκε όπως δημιουργηθεί ομάδα επαφής, η οποία θα συμμετάσχει στις τηλεδιασκέψεις με την ΚΟΠ και με άλλους φορείς και όπως αναβληθούν οι εκδηλώσεις των Βραβείων του ΠΑΣΠ για όλες τις κατηγορίες, που ήταν προγραμματισμένες για Απρίλιο και Μάιο.

Προστίθεται ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται τηλεδιάσκεψη τόσο με την FIFPRO όσο και με την ΚΟΠ, για να συζητηθούν περαιτέρω τα θέματα που επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές αλλά και τα Σωματεία. Υπάρχει κοινή γραμμή και στόχο, τόσο από FIFPRO και UEFA, όσο και από ΚΟΠ και ΠΑΣΠ, που είναι όπως η φετινή σεζόν ολοκληρωθεί κανονικά, μέσα στα γήπεδα.

Υπενθυμίζεται πως με βάση τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα, τα μέλη του Συνδέσμου είναι πλήρως κατοχυρωμένα σε ό,τι αφορά τη μισθοδοσία τους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close