Αθλητικά

Διήμερος αγώνας Γκολφ στην Πάφο

Στο γήπεδο του Aphrodite Hills Golf Club θα διεξαχθεί φέτος το 15ο  Seniors Open for Men και Ladies της Κυπριακής ομοσπονδίας Γκολφ.

Ο αγώνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου και από τις δηλώσεις συμμετοχής το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.  Τα τελευταία χρόνια , σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας κ. Νίκο Ρωσσίδη συμμετέχουν στο κορυφαίο αυτό τουρνουά της ομοσπονδίας πέραν των 130 αθλητών, άνδρες και γυναίκες, τόσο από την Κύπρο όσο και από άλλες χώρες.  Οι πλείστοι είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού και το γκολφ για τους ίδιους είναι ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα τους.

Ο γραμματέας  της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Νίκος Ρωσσίδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τα άλματα όπως είπε του Κυπριακού γκολφ. Κάλεσε ταυτόχρονα την πολιτεία να στηρίξει περισσότερο το άθλημα δημιουργώντας υποδομές όπως είπε που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος και σε περιοχές πέραν της επαρχίας Πάφου που λειτουργούν τα περισσότερα γήπεδα γκολφ.

Τα τελευταία χρόνια, είπε με νόημα, γίνονται σταθερά βήματα αλλά χρειάζεται να επιταχυνθούν τα βήματα αυτά προκειμένου το άθλημα που γνωρίζει μεγάλης αναγνώρισης στο εξωτερικό να πάρει την θέση που του αρμόζει και στην Κύπρο.

Το Cyprus Seniors Amateur Ladies Open είναι διήμερος αγώνας 36 οπών και οι συμμετέχοντες ακολουθούν τους ισχύοντες κανόνες ερασιτεχνικής κατάταξης της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button