Πάφος

Διάβημα Πιττοκοπιτη για οδικό δίκτυο επαρχίας

Γραπτή επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο παρέδωσε ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Πάφου κ. Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, κατά την χθεσινή απογευματινή σύσκεψη στα γραφεία του ΕΒΕ Πάφου.

Στην επιστολή εκφράζεται η ευαρέσκεια του βουλευτή του ΔΗΚΟ για τον άμεσο και αξιόπιστο τρόπο με τον οποίο το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την κατάρρευση τμήματος του δρόμου Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς παρά την κοινότητα Γιόλους.

Ταυτόχρονα, ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου επισήμανε στον Υπουργό ότι ακριβώς παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουμε και τουλάχιστο σε δύο σημεία του δρόμου απο Πάφο πρός Στατό – Άγιο Φώτιο παρά τις κοινότητες Νατάς και Γαλαταριάς.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πιττοκοπίτης τόνισε στον Υπουργό την βεβαιότητα ότι με τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις, πολύ σύντομα θα βρεθούμε μπροστά στο ίδιο πρόβλημα που βρεθήκαμε με την περίπτωση της κατάρρευσης του δρόμου παρά την Γιόλου και στις περιπτώσεις Νατάς και Γαλαταριάς και γι’ αυτό παρακάλεσε την άμεση και προσωπική του παρέμβαση έτσι ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button