Επικαιρότητα

Δεν συναινεί στην κατασκευή δυο πύργων στο ΑΛΟΗ

Το δημοτικό συμβούλιο Πάφου θα δώσει αρνητικές απόψεις στην πολεοδομία σε σχέση με το αίτημα των ιδιοκτητών του πρωην ξενοδοχείου ΑΛΟΗ για κατεδάφιση του και ανέγερση δυο πολυώροφων κτηρίων.

Η κεντρική πολεοδομία δεν είναι υποχρεωμένη να υιοθετήσει την θέση της τοπικής αρχής την οποία ωστόσο συνήθως λαμβάνει σοβαρά υποψιν. Υπερ της ανέγερσης των πολυώροφων κτηρίων τάχθηκαν δέκα μέλη του σώματος, δέκα τάχθηκαν εναντίον και με την νικώσα ψήφο του δημάρχου που ήταν αρνητικός διαμορφώθηκε  η θέση της τοπικής αρχής.

Το δημοτικό συμβούλιο στην ουσία διχάσθηκε, το ίδιο και κάποιες δημοτικές ομάδες αφού την θετική στάση που τήρησε η πλειοψηφία των μελών της ομάδας του ΔΗΣΥ δεν ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρηστάκης Νεοφύτου και Γιώργος Δημητριάδης. Εκτός από τον ΔΗΣΥ θετικά τάχθηκε το ΔΗΚΟ και ο δημοτικός σύμβουλος του ΕΛΑΜ.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button