Πάφος

Δεν πάνε στην τελετή του Λεωφορείου της Αντίστασης

Τα κόμματα ΔΗΚΟ,ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ δεν θα παραστούν στη σημερινή τελετή εγκατάστασης του Λεωφορείου της Αντίστασης που διοργανώνεται από το Δήμο Πάφου.
Eχουμε έντονα την άποψη ότι ο Δήμαρχος Πάφου, αποφάσισε βεβιασμένα τη διοργάνωση της αποψινής τελετής για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς, επιχειρώντας για μια ακόμη φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.
Παρά τις υποδείξεις Δημοτικών Συμβούλων όπως στην αποψινή εκδήλωση καλεστούν να παραστούν και να απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι και των υπόλοιπων οργανώσεων που συμμετείχαν στην Αντίσταση κατά το προδοτικό πραξικόπημα κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Οι Μαχητές της Αντίστασης με ανακοίνωση τους διαφωνούν και καταγγέλλουν την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης.
Τέλος η κατασκευή που σήμερα θα εγκαινιαστεί δεν κατέχει άδεια οικοδομής. Η πολεοδομική άδεια εκδόθηκε μετά την έναρξη των εργασιών και μετά από οδηγίες του Δημάρχου και αφορά μόνο την τοπιοτέχνηση δημοσίου χώρου πρασίνου κάτι που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση με την επί τόπου κατάσταση.
Τέτοιου είδους κατασκευή προϋποθέτει έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το Υπουργικό τοποθετήθηκε αρνητικά σε σχέση με την προτεινόμενη χρήση. Αρνητικά τοποθετήθηκε και το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας.
Ως ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ αποδίδουμε σεβασμό και τιμή σε όσους έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και το νόμιμο κράτος, κατά το προδοτικό πραξικόπημα τον Μαύρο Ιούλη του 1974. Εμείς τιμούμε διαχρονικά τους αγωνιστές της Δημοκρατίας ενώ είναι άλλοι που θυμήθηκαν την Αντίσταση ελέω προεκλογικής περιόδου.
Κοινό δελτίο τύπου ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button