Επικαιρότητα

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο αεροδρόμιο Πάφου

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ αναμένεται να ξεπεράσει ο αριθμός των πτήσεων, και των επιβατών , που θα διακινηθούν μέσω του αερολιμένα Πάφου κατά την θερινή τουριστική περίοδο.

Με βάση τον έως τώρα προγραμματισμό των αεροπορικών εταιρειών κατά τους μήνες Ιούλιο και  Αύγουστο αναμένεται να πραγματοποιούνται  περισσότερες από 260 πτήσεις ανά εβδομάδα και τον Ιούνιο και Σεπτέμβριο περισσότερες από 250 ανά εβδομάδα.  

Πέραν των 240 πτήσεων ανά εβδομάδα προγραμματίζονται επίσης για τους μήνες Μάιο και Οκτώβριο ενώ και τον Απρίλιο θα ξεπεράσουν τις 200 πτήσεις ανά εβδομάδα. Σχεδόν οι μισές από τις πτήσεις αυτές θα εκτελούνται από και προς αεροδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Φέτος το αεροδρόμιο Πάφου συνδέεται με 17 αεροδρόμια από πέντε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες.  Πολύ καλή επίσης είναι η σύνδεση με αεροδρόμια της Πολωνίας, της Ιταλίας, του Ισραήλ , της Ολλανδίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, του Βελγίου, της Αυστρίας και της Ελλάδας ενώ πτήσεις εκτελούνται από και προς την Ιορδανία, την Αίγυπτο, την Δανία, την Κροατία, την Εσθονία, την Ουγγαρία, την Βουλγαρία, την Ιρλανδία, την Σλοβακία, την Ρουμανία, την Μάλτα, την Λετονία και την Λιθουανία. Πτήση προγραμματίσθηκε και από την Ζυρίχη της Ελβετίας αλλά μόνο για τον Οκτώβριο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button