Υγεία

Δήλωση Χρύσανθου Σαββίδη

Απέστειλα χθες, 6 Δεκεμβρίου 2022, επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα, αναφορικά με την μη δυνατότητα διενέργειας τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 στο Κέντρο Υγείας Σαλαμιούς. 

Αφορμή της επιστολής μου, αποτελούν τα πολλαπλά προβλήματα που προκύπτουν με την μη δυνατότητα διενέργειας τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19, στο Κέντρο Υγείας της Κοινότητας Σαλαμιούς της Επαρχίας Πάφου. 

Συγκεκριμένα, στην επιστολή μου, ενημέρωσα τον Υπουργό Υγείας, ότι οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της κοινότητας ταλαιπωρούνται και αναγκάζονται να μεταβούν στην Πάφο, καθώς στο Κέντρο Υγείας Σαλαμιούς, δεν υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας rapid test

Για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σαλαμιούς, το οποίο εξυπηρετεί αρκετά χωριά, ζήτησα από τον Υπουργό Υγείας, να επιληφθεί άμεσα του θέματος. 

Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον και τη μέχρι τώρα δράση του Υπουργού Υγείας, κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα, σε θέματα που αφορούν τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών, ευελπιστώ ότι θα διερευνήσει με την δέουσα υπευθυνότητα και σοβαρότητα το πιο πάνω ζήτημα, απαντώντας μου το συντομότερο. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button