Πάφος

Δέκα υποστατικά με «φρουτάκια»

Δέκα υποστατικά εντοπίστηκαν από μέλη της ΑΔΕ Πάφου στην επαρχία Πάφου από την 1η του έτους μέχρι την 10η Αυγούστου του 2022 να χρησιμοποιούν μηχανές ηλεκτρονικού παιγνίου και να επιδίδονται οι θαμώνες τους σε κυβεία στο πλαίσιο επιχείρησης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου.   

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου από την 1η Ιανουαρίου του 2022 μέχρι  την Τετάρτη 10.8.22 σε επιχειρήσεις που έγιναν όσον αφορά την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου είχαν εντοπιστεί πέντε υποστατικά, στα οποία χρησιμοποιούσαν οι ιδιοκτήτες τους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές που μετατρέπονταν σε μηχανές  ηλεκτρονικού παγνίου. Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως και για τα πέντε υποστατικά έχουν εκδοθεί διατάγματα αναστολής της λειτουργίας τους. 

Επίσης σε άλλα πέντε υποστατικά, κατά την ίδια περίοδο, εντοπίστηκαν πρόσωπα στην επαρχία Πάφου να επιδίδονται σε κυβεία για τα οποία η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση σχετικού διατάγματος αναστολής λειτουργίας τους για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων.   

Εναντίον των υπεύθυνων των υποστατικών, πρόσθεσε, διερευνώνται αδικήματα του Περί Στοιχημάτων Νόμου, ενώ και από τα δέκα υποστατικά  παρελήφθησαν τεκμήρια που στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας. 

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως οι επιχειρήσεις για την πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου θα συνεχιστούν στην επαρχία Πάφου και σε μεταγενέστερο στάδιο. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button