Επικαιρότητα

Γονείς σε απόγνωση

Γονείς αλλά κυρίως εκπαιδευτικοί περιφερειακού γυμνασίου της Πάφου είναι σε απόγνωση λόγο της παραβατικής  συμπεριφοράς μικρής ομάδας μαθητών που προκαλούν συνεχώς περιβλήματα.

Οι μαθητές αυτοί προκαλούν συνεχώς τους συμμαθητές τους, εμπλέκονται καθημερινά σε επεισόδια βίας με θύματα όχι μόνο μαθητές αλλά και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Η μικρή αυτή μερίδα μαθητών προκαλεί επίσης πολύ τακτικά ζημιές τόσο στον εξοπλισμό του σχολείου αλλά και σε περιουσία των εκπαιδευτικών, κυρίως τα οχήματα τους.

Απόψε αρκετοί γονείς που ενημερώθηκαν τόσο από τα παιδιά τους όσο και από εκπαιδευτικούς για την κατάσταση συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα και συζήτησαν το θέμα προσπαθώντας να βρουν λύσεις.

Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος αλλά όπως τονίζουν δεν θα ανεχτούν να συνερισθεί η κατάσταση αυτή και κατά την επόμενη σχολική χρονιά στέλλοντας ξεκάθαρο μήνυμα στο επαρχιακό γραφείο παιδείας ότι η ομάδα των απείθαρχων και ταραξιών μαθητών που συγκεντρώθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο θα πρέπει να «σπάσει» την επόμενη σχολική χρονιά.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close