Επικαιρότητα

Γκρεμίζουν ετοιμόρροπο στην Ταλα

Η επαρχιακή διοίκηση Πάφου έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για ακίνητο στην Ταλα, στο δρόμο από την κοινότητα Τάλας προς την κοινότητα Κοίλης, το οποίο έχει πάρει επικίνδυνη κλίση.

Σύμφωνα με την έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου, με αφορμή και την περίπτωση των έξι κατοικιών στην κοινότητα Αρμου, την οποία ανέδειξε την περασμένη Παρασκευή το pafoslive, διερχόμενοι από την περιοχή κάτοικοι ανησυχούν. Ο κατασκευαστής προχώρησε σε επιχωματώσεις και τοίχους αντιστήριξης στην πλαγιά αλλά λόγο του ότι δεν είχαν γίνει οι αναγκαίες γεωλογικές μελέτες ολόκληρο το κτηριακό συγκρότημα παρουσιάζει προβλήματα.

Η υπόθεση βρίσκεται ενώπιων της δικαιοσύνης και σύντομα αναμένονται αποτελέσματα. Ανεξάρτητα της έκβασης  που θα έχει η υπόθεση στο δικαστήριο η επαρχιακή διοίκηση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο λήψης κάποιων δυναμικών μέτρων, ακόμη και να κατεδαφισθεί όροφος της οικοδομής ή και ολόκληρη η τριώροφη οικοδομή που πήρε κλίση,  προκειμένου να σταθεροποιηθεί το υπόλοιπο συγκρότημά στο οποίο περιλαμβάνονται ανεξάρτητες κατοικίες, πέραν των στηρίξεων που έχουν γίνει έως τώρα στο ισόγειο που έχουν στοιχήσει σχεδόν 100 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close