Εκδηλώσεις

Γιορτινή μαγεία στο Δημοτικό Κισσόνεργας

Το Δημοτικό Σχολείο Κισσόνεργας ζωντανεύει με χρώματα, φως και μαγεία αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων μαζί με τα παιδιά δημιούργησαν έναν εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με αγάπη και δημιουργικότητα.  Χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπερά στολίδια και πολύχρωμα λαμπιόνια δίνουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο περιβάλλον του σχολείου.

Η Διευθύντρια του σχολείου, κ. Χρίστια Θουκυδίδου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Γονέων, σημειώνοντας την άριστη συνεργασία με τους οργανωμένους γονείς για το καλό των παιδιών και του σχολείου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Κισσόνεργας κ Αντρέας Μιχαήλ, ευχαρίστησε όλους για την αποτελεσματική συνεργασία, επισημαίνοντας ότι εκτός από τον παραμυθένιο στολισμό του σχολείου, τα παιδιά  περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις επ’ ευκαιρίας της Μέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Κισσόνεργας με τις ενέργειές του και ομαδική συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση της σχολικής μονάδας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button