Επικαιρότητα

Γιατί τον Ηλία Σατολιά;

Ονομάζομαι Ηλίας Σατολιάς, γιός του αείμνηστου Δικαστή Κώστα Σατολιά και της δικηγόρου Μαρίας Σατολια. Γεννήθηκα την 15η Οκτωβρίου 1995. Είμαι απόφοιτος του κλάδου νομικής και κάτοχος δυο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στον τομέα του Ποινικού Δικαίου – Εξαρτήσεων καθώς και του Ποινικού Δικαίου – Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το έτος 2018 επέστρεψα στην πόλη μας, την Πάφο, όπου ζω και εργάζομαι. Σήμερα, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας ζητώντας την ψήφο σας:
✔️Γιατί αγαπώ την πόλη στην οποία γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι, και πιστεύω ότι με τις δυνάμεις μου μπορώ να συμβάλλω στην εξέλιξη και πρόοδό της.
✔️Γιατί πιστεύω στους ανθρώπους της. Όλοι μαζί, με συνεργασία και σχέδιο μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.
✔️Γιατί θεωρώ ότι τίποτα δε μας χαρίζεται αν δεν προσπαθήσουμε. Βρίσκομαι στην αγορά εργασίας εδώ και αρκετό καιρό και έχω μάθει ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από προσπάθεια και σκληρή δουλειά.
Μέσα από την εργασία μου βρίσκομαι δίπλα στους επαγγελματίες και γνωρίζω με λεπτομέρεια τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις Δημοτικές Αρχές και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επίλυση τους.
✔️Γιατί δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δε θα φοβηθώ να συγκρουστώ για τα συμφέροντα της Πάφου μας, δε θα φοβηθώ να υποστηρίξω και να προωθήσω τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν.
Σας καλώ να εμπιστευτείτε με την ψήφο σας το πρόσωπο μου, δίνοντας μου την ευκαιρία να αποδείξω ως δημοτικός σύμβουλος, ότι διακρίνομαι από επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, από ευθυκρισία, διατηρώντας πάντα το χαρακτηριστικό που μου έχουν αποδώσει ως ανθρώπου αποτελεσματικού. Σας καλώ να συμπορευτείτε μαζί μου, δίνοντας ψήφο στο πρόσωπο μου.
Ηλίας Σατολιάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΔΗΣΥ στο δήμο Πάφου
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button