Πάφος

Γιατί διεκδικώ την βουλευτική έδρα της Πάφου

Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στα δεκατέσσεράμιση χρόνια της παρουσίας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου, θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες να προσφέρω πολύ περισσότερα για την Επαρχία μου μέσα απο τα έδρανα της βουλής.

Συνεχίζω να νοιώθω ενεργός πολίτης με διάθεση και όρεξη να αγωνιστώ για τα δίκαια αιτήματα μας. Με γνώμονα το κριτήριο της προσφοράς και της όρεξης που ακόμα έχω για σκληρή δουλειά, με το ίδιο σθένος και αγωνιστικότητα επιθυμώ να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών της επαρχίας μας με μοναδική υπόσχεση την συνέχιση της δράσης μου, ώς την γνωρίζουν οι Παφίτες και απο τα έδρανα της Βουλής. Τα σκάνδαλα που είχαν αποκαλυφθεί στον Δήμο Πάφου αποτέλεσαν για όλους μας σημείο αναφοράς και ντροπής.

Θα πρέπει όμως να πώ ότι εμένα δέν με εξέπληξαν καθότι ώς γνωστόν απο την πρώτη στιγμή της εκλογής μου τον Δεκέμβριο του 2006 ώς Δημοτικός σύμβουλος με σχετική μου αρθρογραφία και παρεμβάσεις κάκιζα συμπεριφορές και ενέργειες για πολλά θέματα τα οποία οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης ( ΣΑΠΑ ) .

Υπενθυμίζω τις παρεμβάσεις μου για το παραλιακό μέτωπο, τις απευθείας αναθέσεις για τα πεζοδρόμια, τις διάφορες συναυλίες με ύποπτες συναλλαγές και άλλα πολλά. Ντροπιασμένοι όμως νοιώσαμε σάν Κύπριοι και για τα σκάνδαλα που βγήκαν στο φώς της δημοσιότητας μόλις πρόσφατα ( χρυσά διαβατήρια κ.λ.π. ). Δυστυχώς οι Πολιτικοί σήμερα έχουν απωλέσει το άλλοτε τεκμήριο της εντιμότητας και δέν είναι υπερβολή να πώ ότι πλέον πρέπει να το ανατρέψουν και να αποδείξουν την τιμιότητα τους.

Δικαιολογημένα νοιώθουν οι πολίτες έναντι των πολιτικών κομμάτων αλλά και προσώπων. Όμως ο κάθε πολίτης όπως είπα έχει κρίση και οφείλει να έχει και άποψη. Η παρουσία του κάθε ενός απο εμάς είναι γνωστή και θα πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει με γνώμονα την πορεία του κάθε υποψήφιου. Πολύ περισσότερο , οι Νέοι μας δικαιολογημένα έχουν γυρίσει την πλάτη σε όλους τους πολιτικούς. Η ανεργία μαστίζει τις πιό παραγωγικές ηλικίες του τόπου μας ενώ τα πρόσωπα που πάλαι ποτέ κατείχαν θέσεις κλειδιά οδηγούνται στα Δικαστήρια και στις φυλακές.

Για να επανακτηθεί η εμπιστοσύνη των Νέων σε όλους μας, θα πρέπει να υπάρξει πλήρης κάθαρση και παραδειγματική τιμωρία σε όλους όσους καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη των πολιτών και έχουν προβεί σε ενέργειες διαφθοράς. Όμως και οι ίδιοι οι νέοι μας οφείλουν στους εαυτούς τους να ενεργήσουν για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού ψηφίζοντας άτομα που έχουν αποδείξει ότι διαφέρουν και δέν είναι μέρος της διαπλοκής.

Η αποχή στις εκλογές δεν είναι τρόπος αντίστασης και αγώνα αλλά παθητική ανοχή στα όσα μας ταλανίζουν. Οι Νέοι μας έχουν επιλογές και πρέπει να τις μελετήσουν. Κάποιος μπορεί να με ψηφίσει εάν κρίνει ότι η μέχρι σήμερα πορεία μου δικαιολογεί την διεκδίκηση Βουλευτικής έδρας.Δέν έχω να προσφέρω τίποτα διαφορετικό απο αυτό που μέχρι σήμερα προσέφερα, και εννοώ τον ίδιο αγώνα εναντίον κάθε μορφής διαφθοράς και την αποκάλυψη οιουδήποτε σκανδάλου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ. Με ταπεινότητα λοιπόν, ζητώ την ψήφο σας, υποσχόμενος ότι δέν θα σας απογοητεύσω.

Βάσος Δημητρίου Επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου. Υποψήφιος Βουλευτής Πάφου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button