Πάφος

Γεμίζει άγιους Βασίληδες η Πάφος

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, οργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Santa Run», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 10.30 το πρωί στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για έναν περίπατο, μια πορεία για μικρούς και μεγάλους Άγιους Βασίληδες, με στόχο τη δημιουργία μιας γιορτινής και χαρούμενης ατμόσφαιρας στους δρόμους της πόλης, αλλά και την ενίσχυση των εθελοντικών σωματείων και φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί από την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (μπροστά από Δημοτικό Μέγαρο), όπου θα διανέμονται καπελάκια του Αγίου Βασίλη. Ακολούθως, μικροί και μεγάλοι θα περπατήσουν μέχρι την Πλατεία Κένεντυ και τον πεζόδρομο της Μακαρίου, όπου από τις 11.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ. θα στηθεί μια «Γιορτή Αγάπης» με φιλανθρωπικό παζαράκι, στο οποίο θα συμμετάσχουν πέραν των 25 εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων. Το παζαράκι θα πλαισιώνεται από καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ποικίλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Πάφου καλεί όλους τους δημότες να δώσουν μαζικά το παρόν τους, να διασκεδάσουν αλλά και να προσφέρουν ανθρωπιά, ενισχύοντας τις εθελοντικές οργανώσεις της πόλης μας.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close