Αθλητικά

Γίναμε ρεζίλι, αναστέλλουν το πρωτάθλημα

Επιτέλους παίρνουν μέτρα στην ΚΟΠ  για τους στημένους αγώνες στην Β κατηγορία.

Τις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται πράγματα και θαύματα στο πρωτάθλημα αυτό. Ομάδες που προηγούνται καθαρά στο πρώτο ημίχρονο χάνουν με μεγάλο σκορ στο δεύτερο, προπονητές που δεν υπακούν στα αφεντικά απολύονται και γίνονται καταγγελίες μέχρι και στην αστυνομία.  Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε σήμερα ομόφωνα άμεση αναστολή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, ασχολήθηκε στη σημερινή της συνεδρία εκτενώς με το θέμα του επαναλαμβανόμενου φαινομένου αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, που όπως προκύπτει από εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA, ενδέχεται να υπήρξε προσυνεννόηση.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η ΚΟΠ, σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της UEFA, θα προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, στην επόμενη συνεδρία του θα προχωρήσει στη λήψη απόφασης για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close