Κύπρος

Βροχή τα εξώδικα

Η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς έλεγχους σε παγκύπρια βάση, για την τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των διαταγμάτων, για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Χθες από τις 6π.μ. μέχρι τις  6μ.μ. πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 5.402 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 76 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία  υποστατικού.

Εξάλλου, από νωρίς χθες το πρωί  μέλη της Αστυνομίας διεξήγαγαν ελέγχους και στην περιοχή Τροόδους, για εφαρμογή των μέτρων του τελευταίου διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται η πρόσβαση των πολιτών στα μονοπάτια της φύσης.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί  μέχρι και τις 5 το απόγευμα χθες , πραγματοποιήθηκαν συνολικά 508 έλεγχοι οχημάτων και 710 έλεγχοι προσώπων.

Σε 343 οχήματα δεν επιτράπηκε η πρόσβαση στην περιοχή Τροόδους, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε δέκα καταγγελίες για παραβάσεις που σχετίζονται με τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό όπως επιδεικνύει την ανάλογη υπευθυνότητα και πειθαρχία, να συμμορφώνεται με τα σχετικά διατάγματα και να διακινείται σε χώρους όπου επιτρέπονται οι διακινήσεις.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button