Βραβεύονται οι αθλητές και τα σωματεία Πάφου

Για εικοστή τρίτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Πάφου πραγματοποιεί σήμερα  Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, την καθιερωμένη εκδήλωση της Βράβευσης Αθλητών και Ομάδων της Πάφου και της επίδοσης της χορηγίας του Δήμου Πάφου σε αθλητικούς φορείς της πόλης. Η ετήσια αυτή γιορτή του Αθλητισμού, αποτελεί ένα από τους κορυφαίους αθλητικούς θεσμούς της πόλης μας. Με την εκδήλωση αυτή επιβραβεύεται η επίδοση, η διάκριση αλλά και η προσφορά στον Αθλητισμό.

Ο Δήμος Πάφου, θέλοντας να προβάλει τις διακρίσεις και να αποδώσει τον οφειλόμενο έπαινο, φέτος επιβραβεύει τους εξέχοντες αθλητές της πόλης μας. Με αυτό τον τρόπο παρέχονται κίνητρα στους αθλητές, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, να συνεχίσουν με περισσότερη επιμονή την προσπάθειά τους για να φτάσουν πιο ψηλά, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Με το σκεπτικό ότι τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας αποτελούν το βασικό κύτταρο της αθλητικής δραστηριότητας και ότι ως Τοπική Αρχή, ο Δήμος οφείλει να ενισχύει τα σωματεία αυτά, θα δοθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ετήσια χορηγία του Δήμου προς αθλητικά σωματεία και οργανώσεις.

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση, η οποία φέτος οργανώνεται σε συνεργασία με την Πάφος FC η οποία θα προσφέρει χορηγίες στους φοιτητές που έχουν διακριθεί για τις αθλητικές τους επιδόσεις, είναι ο κ. Ηλίας Α. Στεφάνου, δικηγόρος. Θα αναπτύξει το διαχρονικά επίκαιρο θέμα «Η δύναμη του Αθλητισμού και η ανάγκη για διαφάνεια». Τη συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου κ. Ιάσωνας Τηλεμάχου.

Exit mobile version